Den siste uka har jeg blitt ferdig med en del stuff.
Jeg har animert, deretter kjørt post production + rendra ut noen ferdige sekvenser.
Istedet får å vente til siste uka med å ta all rendring, har vi blitt enige om at vi tar det underveis. Vi tror at dette er en muligens bedre måte å gjøre det på, slik at vi har bedre oversikt over alt.


Animering og VFX/post production er helt klart det jeg synes er mest interesangt inneomfor dette faget.
Så resten av ukene vil jeg bare fortsette med dette.
Picture
Et bilde fra Streetfighting scenen. Siden vi bruker lowpoly karakterer + lowres teksturer her, har jeg planta en del effekter til sekvensen. Så det går opp i opp ;-) Byen har en varm farge, så det mest realistiske her, ville vært å ha en varm farge på himmelen også. Men jeg synes ikke det ble noe fint med en blodig himmel, så jeg valgte faktisk å ha en kald mørk himmel med kontrast over på den varme byen.
Når vi er inne på himmelen, kan jeg si at denne er lagt på i etterkant i AE. Både her og i noen flere shots fremover. Grunnen for at dette ikke ble gjort i 3D max, er fordi jeg ville ha bedre kontroll på fargekorrigering ++ her. Men da igjen ga deg meg flere problemer, når kameraet har bevegelse, må også himmelen flytte seg, og dette var ikke veldig enkelt ettersom jeg har adda camera shake + masse bevegelse noen steder.


Blir ingen StreetFighter feeling uten K.O. effekt !
PictureLeave a Reply.