Aug 30.08.2010

Hallo!
Mitt navn er da Chris Bjureke Ihle.
Alder: 21 år
Location: Oslo

About me:
Har lenge vært interessert i filmproduksjon, alt fra videoredigering til VFX til 3D.
Media har vel ligget litt i familien, hvor både bestefar, far og onkel er/har vært fotograf.
Jeg har da vokst opp med kamera og redigeringsprogrammer, og har da tatt det et skritt videre.

Jeg gikk Media og kommunikasjon på videregående skole. Etter to år gikk jeg ut i læra som videoredigerer og deretter fikk jeg tittelen mediegrafiker etter å ha bestått svenneprøva. Imens læretida gikk ble jeg mer og mer fasinert over 3d, og alt det kreative verkene man kunne skape innenfor dette faget. Så jeg jobba smått med dette og en del med AfterEffectseg søkte en del over skoler i både Norge og Sverige, med håp om å finne noen skoler der de driver med 3d design og animasjon.
Programmer jeg har erfaring med i både mindre og større grad før jeg begynte på Noroff, er blant annet; Photoshop, Indesign, Illustrator, Finalcut pro, Adobe premiere og After Effects.


Mine favoritt selskaper som driver med dette faget, er Stripe og Gimpville. Disse jobber med 3D, VFX og post production til både filmer og reklame. Etter to på Noroff har jeg svært lyst til å søke meg inn i en av disse bedriftene. Filmproduksjon blir stadig et større marked i Norge, og jeg vil være med på å utvikle 3d kunnskapene her i landet