Bil scenen tok noe lenger tid enn forventa pga. tung fil å jobbe med. Jeg kan innrømme at jeg dreit litt på leggen når det gjelder denne scenen. Etter jeg mottok den ferdig teksturerte fila fra Lasse, var det umulig å røre rundt, så Lasse ba meg gjøre alle teksturene grå mens jeg animerer. Jeg missforsto litt, å la på et grått standar material på alt. Det jeg ikke tenkte på var jo at alle teksturene da forsvant. Det Lasse mente med å gjøre alt grått, var jo selvfølgelig å freeze alt det eller hide teksturen. Så når jeg var ferdig med animeringen, kom jeg på dette. Lasse måtte da stå på litt får å fikse en del av teksturene på nytt :D men det ordna seg!

Ble relativt fornøyd med animeringa. Har aldri vært borti bil animering, men synes det var ganske artig :)
Jeg brukte litt tid på fikse en avis-haug med particle system, som skulle virvle opp når bilen traff de. Men fikk aldri et bra resultat her. Ville gjerne likt å gjøre dette bedre i AfterEffects om jeg hadde hatt mer tid.

Problemet med at karakter-riggen var for liten, viste seg å være veldig enkelt å få orden på. Markere meshen, bonsa og kontrollene -> group -> scale. så enkelt var det :)Leave a Reply.