Tja, liker ikke å skrive! så jeg gjør det kort og greit som vanlig.
I helhet så var oppgaven ikke noe får meg. Til å starte med tenkte jeg "hva i huleste er dette forno, dette er jo ikke relevant til noe av det jeg vil jobbe med senere" men la gå. Etterhvert så slo det meg inn at det faktisk kan være smart å kunne noe om dette. Fordi når man jobber i et firma der hver og en har sin rolle, så kan det være lurt å vite litt om hva de andre på jobben faktisk går igjennom og gjør. Det kan også bli enklere å samarbeide med en som lager stoyboard, når jeg selv kan litt om det og faktisk har vært med på å lage et selv.
Men når det er sakt, synes jeg fordelingen av ukene var helt feil satt opp (fra lærerne/pensum sin side)
Og ha to uker på Treatmenten er litt overkill, kan tenke meg at 90% av elevene inkl. meg skrev treatmenten i løpet av noen dager. Deretter fikk vi bare to uker på skissering, tegning av stoyboard, finne opp shots, vinkler, animatic... you name it! Dette skulle gått over tre uker, mens treatmenten skulle vært på maks en uke.
Anyway så er jeg glad i å animere både i 3DsMax og AfterEffects, så jeg ville gjerne ta Animatic delen. Synes selv at jeg fikk frem et bra resultat der. Så det var gøy. Ellers likte jeg gruppa vår selv om vi bare var tre stk i motsetting til alle andre som var på fire. Gleder meg til å slippe blyanten å jobbe i 3Ds max igjen !Leave a Reply.