Videoen ble på 455 frames, dette var litt kortere enn forventet.
Her er den sterke mannen!
Kristoffer Andersen
9/16/2010 14:49:27

Halla. Stilig animasjon, spesielt teksturen på objektet. Hver og en av riggene har både fordeler og bakdeler. Etter min mening er dette et bra valg av rig; man ser med en gang at det er en mann og at han har muskler. Dette hjelper på animasjonen nå som noe tungt skal løftes..

Her kommer litt ris og ros. Bra archs på animasjonen. Jeg legger merke til overdrivelse og spesielt reverse archs. flere Du har for det meste unngått fella der man har en eller flere kroppsdeler til tider fryst.

Det som helt klart ødelegger mest er gravitasjonssenteret under løftet. Mitt største tips er å tenke mer over dette. Under hele løftet burde riggen spesielt holde kula tettere til kroppen. Feks. når kula løftes opp, står riggen slik at den definitivt ville tryna i virkeligheten. Hvis man kikker på referansevideoer står man nesten rett over kula.

Bra valg av "kameravinkel" mtp siluetten. Lett å tyde handlinga igjennom kun denne! Anticipation kunne vært bedre; kanskje et blikkast på kula?

litt mer arbeid med timing hadde helt klart gjort det til en sterkere animasjon, og da tenker jeg på måten og hvor fort han strekker seg ned for å ta tak på.

ReplyLeave a Reply.