FPS scenen del 2: -
 
 
Chris is back!
Har da "FPS-deadline" til søndag 8. mai, som er om 2 dager.
Da skal all animasjon i 3ds max + rendring + post production være ferdig.
Sånn som det ligger ann nå, ser det ut som jeg kan holde den deadlinen. Det jeg har gjort er å rendre ut alle sekvensene fra 3ds max i crap quality, bare får å ha noe å compe med, mens jeg rendrer final.
De fleste VFX er på plass, og klippinga er ferdig.

Under animering av highpoly riggen, fikk jeg major problemer på slutten. Da curvsa plutselig valgte å gå i en helt forferdelig bane og ville virkelig ikke gjøre som jeg sa. Brukte en del tid på å fikse dette.

Litt uvandt å prøve å animere en blanding mellom realistisk og spillanimasjon, ettersom vi nesten bare har drevet med cartoony ish animering før. Men synes det er artig. Desuten krever det mye mer skills å animere realistisk ;)

Om det går etter planen, vil jeg gjerne få starta på bil-scenen på mandag.
Picture
Totalt har jeg 8 Vray kameraer som er i bruk i denne scenen. Har ikke prøvd Vray cam før denne oppgaven, men er veldig glad jeg prøvde! Er sinsyke kotrollere/instillinger som er utrloig nyttige.
I allefall i forhold til standar cam. DoF effect er lett å få til og trenger ikke gjøre alt får mye for å få et fint resultat. Scenen går veldig veldig tregt nå, ettersom det b.l.a er 5 av den samme riggen her + noe over 500.000 polys. Men overaskende fin rendertid. Ligger gjennomsntillig på 1,30 min med bra render settings, Ambient Occlusion og oppløsning på 1280x720.Leave a Reply.