Long time no see ! THE FINAL FILM PROJECT - Uke 1 og 2 -
 
 
Da er den dagen kommet der jeg føler meg ganske nødt til å legge inn den første posten om "The final film project" her på bloggen! Planen var å blogge en gang i uka, men jeg har aldri vært skrive-typen. Det er bare noe jeg må jobbe med, så jeg begynner nå!

7. Februar startet gruppeprosjektet og varer helt til 6- Juni. Altså 17 uker og da inkl. et par uker ferie.
Nå har den sjuende uka akkuratt begynt, og kort sakt; vi er godt i gang!
Uke1: Vi hadde allerede funnet gruppa vår (Jeg (Chris), Lars-Erik, Miliam og Lasse. Men Jeg og L-E var i England på Animex denne uka, så det ble lite jobbing her.
Uke2: De første dagene startet med at vi fant oss et ledig rom og blomstra ut med Ideer til film prosjektet.
Allerede etter andre eller tredje dagen, kom Miliam på en rough Idé som gjorde at vi andre stoppa helt opp med andre tanker. Vi fortsatte med å komme med inspirasjon og ideer til denne nye Ideen. Ikke langt etter bestemte vi oss får at dette er film-ideen vi går for!
Ideen og plottet i filmen er som følgende; En Real life person som blir filmet med ekte cam. Denne personen er en hardcore gamer og veit hva han driver med når han spiller dataspill. Problemet er at hovedpersonen blir mobba / erta av 2-3 andre gutter i klassen. Så vi tenkte røft igjennom at denne personen spiller dataspill på skolen, han blir mobba og får aldri slått sine egene rekorder, før mobberne b.l.a drar ut kontakten på maskinen.
Data-nerden stikker fortvila hjem og starter å spille hjemme istedet. Før han veit ord av det blir han sugd inn i skjermen (dataverden). Fra nå av er alt 3D, bortsett fra avsluttningen.
Han faller inn i et av de første mario/donkey kong spillene, og evnt. Klarer brettet.
Etter dette går han igjennom en rekke med kjente spill fra gammelt til nytt.
Det kommer flashes fra forksjellige spill som fyker over skjermen for å vise at personen faktisk går igjennom masse spill. Vi legger høyt trykk på overganger her.
Når personen har reist igjennom en del spill, vil videoen roe seg litt ned ved å vise lengre sekvenser av et par spill. Det siste spillet han lander i, er et kjent nytt spill. Her møter han siste bossen som han beseirer. Når han beseirer siste bossen, får han en nøkkel. Denne nøkkelen er veien ut av dataverden. Real life footage: Nå viser vi at personen faktisk har fått med seg et objekt fra spillverden. Hvordan dette objektet vil påvirke verden kan seerne finne ut selv!
Objektet som han får med seg ut, har jeg lyst til å vente litt med å røpe :)

Anyways, dette er Ideen vi har lappet sammen iløpet av uke to. Vi er selvfølgelig åpen får nye inspill av både de fra gruppa og lærer. Men nå har vi en grei plan og har noe å gå ut i fra.


Leave a Reply.