Siste innspurt! -
 
 
En uke før innlevering, begynte jeg med animering av den siste scena. Desverre er dette alt for lite tid får en så rå scene! Den siste scenen er da hangaren, som Lars har lagd. Denne scenen starter med at Miliam kommer kjørende inn med et romskip som han finner i en tidligere scene (skogen). Han vil møte på flere Stormtrooper her, som han må beseire får å komme til neste nivå (som da er det hvite rommet, som han kom til på starten)
Denne uka har jeg jobba som aldri før! animert 1500 frames + kamera animering.

Nå er det natt til deadline, og jeg, Lars og Miliam sitter oppe denne natta sammen med lydfolka, og gjør photo finnish. Når klokka slår 7, skal vi tilbake til skolen får å gjøre siste animering av hangar scenen. Om vi skal følge planene våres, mangler vi faktisk 200-300 frames animering i hangaren. Men Miliam kom opp med en ny plan, som vil redde oss. Desuten var ideen hans bedre enn det vi egentlig hadde planlagt :)
Den egentlige planen: Miliam beseirer en god del Stormtroopers, går mot veggen, finner en nøkkel på veggen, tar nøkkelen, kjærer hull i veggen, går igjennom hullet å er da inne i det hvite rommet. Inne i det hvite rommet måtte han beseire siste bossen får å motta nøkkelen som er veien ut av dataverden.

Haste ideen til Miliam som vi går for: Beseirer Stormtrooperne, når de dør har han sammlet sammen så mye poeng så han slår rekorden sin å får HIGHSCORE (som er filmens tittel) Da vil en gullnøkkel dukke opp fårran han. Han tar på denne nøkkelen å det fader til hvitt. Neste shot er han i det hvite rommet.
Denne ideen går mye raskere å animere, og er faktisk en mye bedre sekvens for handlingen vår.
Dette må jeg begynne på kl. 7 i morra når skolen åpnes. Vi har fått ferdig alt av post til de andre scenene, så da er det i boks.Leave a Reply.