The final film project - uke 4 -
 
 
nå er det klart får å starte med data arbeidet.
Vi har satt opp skjema med de scenene vi trenger, så da er det vare å ta initiativet å velge en scene og starte å modelere. Vi har gått groft igjennom hvordan vi tenker oss de forksjellige scenene, men det er personen som modeller, som bestemmer og designer akkuratt sin "scene" på sin måte ut i fra åssen han tenker det vil se ut.

Vi har laget en produksjonsplan, men får å være helt ærlig, så er dette en tullete måte å gjøre en oppgave på.
Vi har prøvd å gjøre produksjonsplanen så bra som mulig ut i fra hvordan vi vil jobbe og hvordan vi tror det vil fungere best. Men når det er sakt, så har vi f.eks skrevet at modelering gjør vi i løpet av uke fire,fem og seks. og deretter begynner på neste trinn. Sånn kommer vi ikke til å gjøre det. Får å få mest mulig ut av tiden, så gjør vi det sånn at når en scene er ferdig modelert, går jeg rett på tekstur, lys, kamera og deretter tester ut animering, på denne scenen. Mens dette skjer så driver f.eks de andre å fortsetter og modelere ting til meg, som jeg kan starte å animere.
Det kan ikke være sånn at først gjør vi all modelering, og så gjør vi all tekstur, så gjør vi all lys setting. You get me!
Men derimot lager vi små deadlines gjennom hele prosjektet. Produksjonsplanen har vi i bakhue, og er grei å se på til tider.
However, modeleringa har begynt og vi er i gang med Tha 3d workLeave a Reply.