The final film project - uke 4, 5, og 6 -
 
 
Disse dagene har vi jobba hardt! vi har kommet langt og ligger minst like godt ann som det produksjonsplanen viser.
Jeg har jobbet og blitt ferdig med den første sekvensen vår. Mario & DK 2d art.
Dette gjorde jeg i AfterEffects. Her lagde Lars, de forksjellige "Mario sprite figurene" om til en mer lignende Miliam figur i en fortsatt pikslert form. Når de var ferdig satte jeg opp banen og animerte sekvensen.
Picture
jeg har tatt på meg StreetFighter scenen, og har jobba med den en god stund. Har funnet mye inspirasjons bilder fra både eldre streetfighter spill, og ekte bilder fra japan. Jeg har lagt et litt japansk preg over byen. Uten å vise dette for mye. Byen skal etterlignde et eldre spill og har derfor modelert alt i relativt low-poly. Ikke brukt noe turbosmooth eller smoothing groups. Alle tekstur bilder jeg har funnet, har jeg dratt inn i photoshop og justert ned, så det bare er 4 til 8 farger i bildene. Det som overasket meg litt var at scenen ser faktisk ganske bra ut til å være i så dårlig "oppløsning". Nesten litt får bra til å etterlignde et 10-15 år gammelt spill. Scenen er hvertfall ferdig, da inkl. lys og render settings. Den er klar får å få noen karakterer som liver opp scenen. Men karakterene er ikke helt ferdig enda, så jeg går derfor over til neste arbeidsoppgave imens Lasse driver med karakterene.
Her er litt smakebit bilder av StreetFighter scenen:

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Bilen i Scenen er det Lasse som har lagd, Dette er egentlig en bil som han har laget i super duper high-poly, men som er forandret på slik at den passer inn her. Jeg har startet på animeringa av bilen. Kort fortalt, skal da personen beseire den andre streetfighter karakteren og løpe bort mot bakgata. Der oppdager han en bil på høyresida. Man hører at bilen blir startet, og ut kommer bilen hoppende i slow motion. Han velter noen søppletønner og kjører inn mot storbyen. Storbyen er "neste spill sekvens". Vi har også kommet opp med en glimrende kul idé som låter sånn:
I det bilen kjører litt på rettstrekninga, ser man et shot innefra bilen. Føreren oppdager en knapp det står TURBO på, under ordet TURBO, står det smooth:) Turbo smooth. Så i det han klikker på knappen, får han turbofart + at bilen forvandles til en turbosmooth og bedre versjon av den samme bilen :D AfterEffects + 3D gjør susen her.

Over til overgangen mellom Mario and DK scenen til StreetFighter scenen:
Her klatrer Mario-miliam opp den øverste stigen og kommer opp i komlokket i byen.
Mellom disse scenene, har jeg lagd denne overgangen (den består faktisk av 40 forksjellige layers):
Dere skjønner selv hvordan det vil fungere.

Leave a Reply.