I morgen begynner enda en uke med intens jobbing, da det er 9 uker igjen av prosjektet!
De to siste ukene satte vi en "scene deadline" hvor vi tenkte å være ferdig med all scene modelering, samt teksturering. Dette gikk nesten bra :) Vi mangler fremdeles noen små scener til bil-banen vår.
Men ellers så er alt done. Planen er å lage flere små bil-baner, istedet får å lage en fryktelig stor scene med masse veier og byggninger. Da dette kan bli en alt får stor scene å jobbe i og tungvindt å rendre.
Her er en av bitene som jeg har laga. Ikke helt ferdig med teksturering:
Picture
Ellers har jeg jobba masse med en sekvens der en lowpoly bil blir omgjort til en highpoly bil.
Kort fortalt hva som skjer, Så oppdager føreren at det er en rød knapp i bilen der det står TURBO smooth.
Han trykker på knappen, og bilen får både turbospeed og "turbosmooth" :)
Denne sekvenser har jeg planlagt grundig får å klare å få det resultatet jeg ville ha.
Her er et bilde av lowpoly-bilen før den får turbo:
Picture
Så planen her er å lage en rå effekt hvor bilen bli omgjort til highpoly. Det jeg gjorde da var å rendra scenen ut i masse forksjellige lag. Bilene for seg, bakgrunnen, forgrunnen, lyktestolpene, himmelen og wireframe, alt hver for seg.
Etterpå i postproduction i AfterEffects vil jeg ha såpass kontroll at jeg bare påvirker noen deler når jeg adder effekter. Bilde av Highpoly bil: (Bilen er modelert av Lasse på gruppa) (et par herlige milioner polys)
Picture
Noen små videoer av turbo sekvensen:
Også til slutt her, har vi final render. Youtube forandrer desverre fargene og gjør det noe mørkere, men men:
Som dere kan se, så går bilen litt ut av kameravinkern. Grunnen får at jeg har gjort dette, er fordi med mindre du har en bra fotograf som har flere fårsøk, vil det være vanskelig å få enten en bil eller noe annet som beveger seg lynraskt forbi MIDT i bildet. Så med vilje har jeg gjort så bilen går litt ut av shottet, får å få et snev av realistisk følelse.Leave a Reply.