Uke 3: Denne uken gikk veldig mye ut på å få unnagjort mye av pre-production delen.
Vi har hatt mye pre-production oppgaver på skolen før dette prosjektet, og jeg føler meg ganske lei det. Dette er selvfølgelig en veldig viktig del, men ja.. kjedelig... Vi sydde sammen en bedre plan, der vi gikk dypere inn på hva som faktisk skjer i filmen vår. Vi satte oss sammla på et eget rom og skrev ned tre-fire fulle sider shot-list.
Shot listen gikk ut på å skrive rought hva som skjer i de forksjellige sekvensene vi har.
Nøyaktige kamera vinkler å slikt gikk vi ikke igjennom. Vi fikk også begynt på andre før produksjons deler som hvilke scener og props vi vil trenge. Siden vi har bestemt oss får å gå inn i dataverden og fly gjennom en del spill, vil vi trenge mange scener.
Her er en liten oversikt over hovedspillene vi vil gå igjennom:
- Mario & DK 2d art
- StreetFighter
- Starwars
- Bilspill
- Zelda
- RPG spill
- FPS spill
Andre små spill: Tetris, packman, pokemon, super smash bros og space invaders.
(Vi vil ikke fremstille eller etterligne et spesifikt spill, da vi tror at dette kanskje ikke er så lurt på tanke med copyright og bla bla bla. Så når vi sier Bilspill, så er det en blanding av alt som kan skje i f.eks Need4speed, Rallycross, TrackMania. You name it! Vi vil etterlignde spillene mest mulig uten å bryte noe regler.)

Vi har funnet ut at vi trenger både en low-poly og high-poly 3d modell av hovedpersonen vår. Hovedpersonen vår kommer til å være Miliam fra gruppa vår. Vil vil også trenge en del andre karakterer.

Vi veit selv våre sterke og svake sider innefor film produksjon, så vi vil fordele arbeidsoppgavene litt etter hva vi er gode til. Selv så er jeg sterkt fan av animering både innenfor 3d og 2d, og postproduction som VFX, fargekorigering og lignende. Så jeg kan tenkte meg at det meste av dette blir mitt arbeid. Men derimot modelering, rigging og skinning er ikke en av mine sterke sider, og jeg vil derfor prøve å skyve dette over på de andre.
Vi har en fin gruppe som har hver sine gode sider innenfor 3d, og jeg tror derfor vi vil gjøre det stort i dette prosjektet.
Leave a Reply.